tiistai 29. toukokuuta 2012

Kiian kuvia

Tehtiin upea sarjakuva siitä, miten ihminen vaikuttaa vesien elämään. Esittelemme sarjakuvat älytaululla koko luokalle.

Meillä oli kalan ruumiin avaus.Tässä kuva siitä

Hauki

 

Untitled

Tommin kala: Ahven

Kalan aukaisua

Me avattiin kalat. Ja se oli ällöttävää. Me nähtiin suolia, mahaa, mätipussia, selkärankaa ja Sydämmen.

 

Vko 21

KävIn tutustumassa uuteen kouluun. Pelatiin kalasoppa peliä Aukastiin kalat yltissä.Olin lääkärissä ja tutkittiin nielurisat. Opiskeltiin paljon nelinumeroisia lukuja Matikassa. Ne olivat helppoja.

 

maanantai 28. toukokuuta 2012

Viikko 21

Meillä oli matikassa tuhansia laskuja ne oli helppoja.Ope toi haukeja missä me tutkittiin se sisältöä.Liikunassa oli pesistä jossamtuli tasasta päätty 10-11.me saatiin kalat valmiiksi.

Viikko 21

Me olemme jatkaneet kalojamme. Useimmat saivat jo oman kalassa valmiiksi. PERJANTAIN YLTINTUNTI...(naurukohtaus) me tehtiin hauelle ruumiinavaus :D me harjoittelimme matikassa nelinumeroisia lukuja. Me myös jatkoimme teknisessä laivoja, - oma Titanic on kohta valmis! Me kirjoitimme lorut kaloistamme. Minun loruni on tämmöinen: Tässä on mahtava, suuri made, lohelle se on kauhean kade. Rehvasteleva lohi voiton vei, mutta viekas made lannistu ei. Se ei lohelle uskalla isotella, mutta se saa luvan ruokalautasella kellotella. Made mutaisessa rantavedessä porskuttaa, ihmiset mudan makuun tottua saa. Talvella kuitenkin harvinainen herkku, kyllä maistuu kaukainenkin serkku.'

': muunneltu loppua, jatkettu hieman.

 

Viikko21

On ollut kivaa tutkia kaloja ja saatiin ne perkata. Oli jäkis leiri viikonloppuna. Liikassa löin kunnarin. Musiikissa me katsottiin elokuvaa. Me opetellaan Matikassa tuhatlukuja.

Viikko 21

Tekstiilissä tehtiin huovutuspalloja me saatiin ne valmiiksi.Liikunnassa oli pesäpalloa se oli tosikivaa meille tuli tasa peli.Matikassa oli 4 -numeroisia laskuja ne on tosi helppoja.Yltissä tutkittiin hauen sisällystä se oli aika hauskaa.Me ollaan tehty kalat paperi massasta ja liisteristä sitten ma maalattiin ne minä tein särjen.

Viikko 21

Me opetellaan matikassa tuhannet se oli helpo. Torstaina Me saatiin kalat valmiiksi se ei ollut kovin helppoa Ja minä en keksinyt runoa. Perjantaina liikunnassa oli pesäpalloa ja reilupeli me voitettiin 11-10 oltiin lähellä häviötä. Torstaina minä kaatuin skeitillä koska yritin saada frontside ollie. Musiikin tunnilla katsottiin elokuvaa. Oli kiva Viikko.

Vko 21

Meille tuli Matikassa luvut 0 - 10000 ne olivat helppoja. Liikunnassa oli pesistä se oli mukavaa. Teemu kävi meillä leikkimässä. Enkussa oli vaatteiden nimet englanniksi. Tehtiin hauen ruuminavaus.

Viikko 21

Teknisessä työssä me saatiin maalattua oma laiva. Liikunnassa meillä on ollut pesäpalloa. Tiistaina minulla oli oppilaskunnanhallituksen päättäjäiset, siellä me saatiintäytekakkua ja sai itse päättää että ottiko omenamehua vai appelsiinimehua, minä otin omenamehua. Perjantaina pesäpallossa meillä tuli tasapeli. Musiikissa me katsottiin elokuva joka kertoi soittimista. Oli kiva viikko!!!

 

Viiko21

Maalattiin kalat. Tutkittiin kalan sisälyksiä. Tekstiilistä saatiin pallot valmiiksi. Tehtiin kalasta runo. Matikassa oli tuhansia. Kävin hintassa.

Viikko 21

Luokastamme lähti harjoittelija. Minä sain kalan valmiiksi. Yltissä meillä oli kalat aiheena ja sillä tunnilla avasimme hauen ne eivät eläneet. Matikassa meillä oli tuhatlukuja ne olivat helppoja. Viikko 21 oli hauska!

Viikko21

Minä olin torstain ja perjantain sairaana pääsin vasta lauantaina ulos.Nelosella meidän luokalle tuleva Matias oli meillä yökylässä.Minä kalastin paljon sain ahvenia. Skeittasin tosi paljon. Sain uuden puvun käytän sitä tänään koulussa.Minua pisti eka hyttynen.

 

Viikko21

Piti pelata hauet ja se oli tosi kivaa! Haensisällä oli maitia niin se oli uros kala koska urokselta tulee maitia. Viivillä oli synttärit ja siellä heitettiin vesi ilmapalloja uima-altaaseen. Matikassa opeteltiin nelinumeroisia lukuja. Ne oli helppoja. Harjoittelija Kati lähti pois.

 

Viikko 21 Kiian blogi

Saatiin kalat valmiiksi.Opittiin matikassa tuhatlaskuja.Minun luokan Viivillä oli synttärit.Pidettiin ympäristö opissa kalan ruumiin avaus,avattiin kala.Kalan piirtäminen oli helppoa.

Vko 21

Liikunnassa oli pesäpalloa. Mehävisimme yksitoista-kymmenen. Teknisessä saatiin veneet valmiiksi. Olin Tommilla leikkimässä. Avasimme kalan ruumiin.

 

Viikko 21

Olen oppinut liikunnassa pesistä.minä kaaduin skeitillä.matikassa olen oppinut tuhat laskuja.Enkussa oli koe se oli helppo.Me aukastiin kalan vatsa.

Viikko 21

Mulla oli synttärit torstaina. Kati harjoittelija oli meidän luokassa viimeisen viikon. Me avattiin hauki ja irrotettiin sen pää saksilla ja puukoilla. Enkussa oli sellainen ihan pieni koe. Siihen piti harjoitella sitä koetta isompi lappu. Se oli helppo!

tiistai 22. toukokuuta 2012

Viikko 20 Kiian blogi

Meillä oli kevätjuhla,siinä oli hienoja ja kivoja esityksiä.Me opittiin ympäristö opissa kalan rakenne,se oli hankala piirtää.Perjantaina oli hyvää ruokaa koulussa.Sarjakuvan tekeminen oli aika helppoa.Helatorstaina kuvasin lintuja.

Untitled

 

Viikko 20

Teknisessä työssä me aloitettiin tekemään laivaa. Tiistaina meidän koululla oli kevätjuhla, se oli hieno!!! Torstaina ei ollut koulua, koska oli helatorstai, sillon meidän pihalle pistettiin trampoliini, mutta heti kun se oli valmis niin alkoi satamaan vettä. Aamupäivästä olin T-paidalla kaverini trampalla hyppimässä koska oli niin kuuma! Perjantaina meillä ei ollut päivänavausta koska me mentiin liikuntaan vähän ajoissa, jonkun ajan päästä alkoi kova vesisade ja minä kastuin ihan kokonaan! IPadeilla me ollaan tehty loppuun omat yltin jutut, kun niitä tehtiin siinä kesti pari viikkoa. Olen hyppinyt paljon hyppynarulla. Oli mukava viikko!

 

Viikko20

OleN SKEITANNUT.OLEN OPPINUT SKEITTAAN.LIIKASSA ALKOI PESIS.olen pelannut sählyä.musiikissa katsottiin videota.

Viikko 20

Tällä viikolla. Minä olin perjantain poissa kun lähdettiin mummolaan.Matikassa oli desimaalilukuja minä opin niitä.Tekstiilissä tehtiinhuovuttamalla palloja lampaan villasta ,vedellä ja saippualla.Liikunnassa oli pesä palloa me ei kyllä oikeasti pelattu vaan harjoiteltiin.Torstaina oli vapaa päivä kun oli helatorstai.

Viikko 20

Koulussa oli kevätjuhla niinkuin joka vuosi. Kuviksessa jatkoimme kalojen tekoa. Torstaina oli helatorstai eikä silloin ollut koulua joten siitä päivästä ei voi oikein kertoa. Koulussa oli perjantaina norssinpäivä minä en ollut silloin koulussa mutta silloin oli myös toiveruokapäivä. No viikko on ollut todella kiva!

Vko20

Teknisessä aloitettiin lankku auto. Liikassa oli pesäpalloa. Tekniseen tuli harjoittelia.

Viikko20

Oli kevätjuhla jonka äppö solu esitti. Helatorstai oli vapaapäivä ja silloin Leppäsen paljon. Sain ipad:illa popplet ohjelman valmiiksi. Norrsin päivänä oli toiveruokapäivä ja silloin oli kebappia ja raskiksa kuten aina se oli hyvää ruokaa. Kevätjuhla oli 1970 luvulta. Minulla on keskiviikkona kaveri synttärit.

 

Viikko 20

Liikunassa oli pesäpalloa.Torstaina ei ollu koulua niin olin pihalla ja olin kaverin kaa vesi sotaa.Käsässä huovutettiin palloa.Perjantaina oli kevätjuhla.Meillä oli toivoruoka päivä kebab ja ranskalaiset voitto ja tuli vielä jäätelöä.

Viikko 20

Norssinpäivä oli hauska Koska Ruoka oli hyvää ja liikunnassa oli pesistä. Ulkoilin paljon viikonloppuna. Kevätjuhla oli Naurattava. Oli Helatorstai ja grillattiin. Yltissä Oli sanaristikkö ja se ei ollut Kovin Helppoa.

Viikko 20

Olin torstaina ja perjantaina Lappeenrannassa olisin halunnut, olla norssipäivänä koulussa. Skeittasin helatorstaina ostin uuden skeittilaudan se on hieno.Lappeenrannassa oli myös 4-2 vuotiaat serkkuni.

Vko20

Oli kevätjuhla se oli tosi hyvä.Helatorstai oli kiva päivä koska ei olu koulua.Oli toive ruoka päivä oli rukana kebabia ja ranska laisia.tekstiilissä me huvutettiin.Liikassa oli pesistä se oli kivaa.me tehtiin miele kartaa.

 

Viikko20

Oli kevät juhla ja minun pikku sisko esitti siinä. Oli Helatorstain ja ei ollut koulua, minun kaveri Ruusa tuli meille yöksi. Perjantaina oli Norssipäivä ja oli ruoaksi gebappia ja ranskalaisia jälki ruoaksi oli jäätelöä. Tekstiilissä huovutettiin pallot, niitä oli kiva huovuttaa kun opin miten voi helpommin huovuttaa märkähuovutusta. Opin yltissä Selkärangattomia eläimiä. Äikässä opin tekemään sarjakuvaa ja laittamaan oikeisiin kohtiin oikeat merkit, se oli helppoa mutta ensin en oikeen tajunnut sitä. Kävin mökillä viikonloppuna ja kävin uimassa vaikka oli kylmää vettä.

 

Viikko 20

Meidän koulussa oli kevätjuhla. Sen esitti äppö solun luokat. Oli helatorstai. Silloin oli tosi lämmintä. Ja Se oli helatorstaina kun vuorotellen satoi ja paisto aurinko. Me ollaan opittu selkärangattomia.

 

maanantai 14. toukokuuta 2012

Viikko 19

Me tehtiin kalat. Sain sarjakuvan valmiiksi. Oli äitien paivä ja äiti ilahtui lahjastani.

 

Viikko19

Oli äitiepäivä ja mentiin loukko järvelle. Tehtiin aamupalaksi köyhiä Ritareta. KäytiinABC,llä syömässä.

 

Viikko 19

On ollut teknistä työtä ja me tehtiin loppuun muistikalat ja siitä sai tehdä äitienpäivälahjan. Liikunnassa meillä alkoi ulkoliikka, meillä oli siinä pesäpalloilua. Ensi tiistaina meidän koululla on kevätjuhla ja perjantaina Päivänavauksessa meille esitettiin se. Ollaan tehty kaloista tai vesilinnuista sarjakuva. Olen hyppinyt joka päivä hyppynarulla. Oli kiva viikko!

 

Viikko 19

Tekstiilissä tehtiin äitienpäivä lahjat loppuun kun sunnuntaina oli äitienpäivä.liikunnassa harjoiteltiin heitämistä.kuviksessa tehtiin kaloja paperi massasta minä tein särjen.ollaan tehty sarjakuvat. Matikassa oli desimaalilukuja. Ollaan tutkittu kaloja.

Viikko 19

Me teimme sarjiksia luonnon roskaamisesta. Meillä oli liikunnassa kopittelua räpylöillä ja heittopalloa. Me saimme teknisestä työstä työt kotiin,- minulla on Kiki Kultakala. Me teimme kaloja kuviksessa kartongista ja sanomalehdistä. Me tutkimme sarjakuvien sisältöä. Meillä oli toiveruokaäänestys. OMA: minä olin mummulla yötä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ps: nyt täällä kirjoittelemassa viikko yhdeksäntoista asioita :D. Kiitos kun luit!

Viikko 19


Meillä oli liikunta sisällä koska ulkona oli märkää.Tehtiin kala Lehdeistä ja siitä paperi massaa siihen.Saatiin tekstiilissä Ätien päivä lahjat.Tutkitiin sarjakuvan sisällöstä.Meillä oli toivo ruoka äänestys.

Kiian blogi viikko 19

Yltintunnilla opittiin kaloista.Kuvistunnilla tehtiin kartongista kalat jotka päällystettiin sanomalehdensuikaleilla ja liisterillä.Matikassa opittiin desimaalien vähennyslaskua.Sunnuntaina oli äitien päivä ja äitini leipoi kakkua...se oli hyvää. Tekstiilissä tehtiin tyynyliinat äidille.

 

Untitled

Ostin vokelta auringon kukan

 

Viikko19

Vuokko meni koulutukseen niin Arto tuli siaiseksi. Tehtiin kalat kuviksessa. Tekstiilissä saatiin tyynyliinat valmiiksi. Oli ulkoliikuntaa ja silloin pelattiin pesistä. Äikässä tehtiin sarjakuvat. Oli kivaa! Oli äitien päivä. Kävin mummulassa sunnuntaina.

Untitled

Saatiin kukat kotiin. Äitien päivä oli sunnuntaina. Tehtiin sarjakuvia ipadeillä. Saatiin teknisentyöt valmiiksi. Oli hauskaa.

Viikko 19

Mesaatiin teknisessä muistikalat valmiiksi. Me opetellaan kaloja. Me tehtiin kartongista ja sanomalehdestä kalat. Meillä on liikunnassa pesä palloa. Me saatiin sarjakuvat valmiiksi.

 

Viikko 19

Sunnuntaina oli äitienpäivä.Hypittiin hyppyskää välkällä.tehtiin iPadeilla sarjakuvat.tehtiin kukat äitienpäiväksi.kävin hinnassa.

Viikko 19

Olen scuutannut.KÄVIN HINTASSA.ON OLLUT SATEINEN VIIKKO.ON OLLUT KIVAA KOULUSSA.MATIKASSA ON OLLUT DESI MAALI LUKUJA.LIIKASSA OLI KIVAA.MUSIIKISSA OLI KIvaa.Me tehtiin kuviksessa kaloja.

Viikko 19

Me ollaan opittu kaloja, ja tehty niitä liisterillä ja sanomalehdillä. Me saatiin auringonkukat kotiin, kun sunnuntaina oli äitienpäivä. Ollaan tehty sarjakuvia. Kohta alkaa kesäloma. Tekstiilissä saatiin tyynyliinat kotiin.

Viikko 19

Olemme tehneet sarjakuvia. Teimme kaloja minä teen lohta. Päivänavauksessa harjoittelimme kevätjuhlan yhteislaulua. Matikassa oli desimaalilukujen vähentämistä se oli helppoa. Viikko 19 oli kiva.

Vko19

Oli hirmu kivaa. Liikassa oltiin sisällä.

Metehtiin teknisessä muistikalat valmiiksi. Oli äitien päivä

maanantai 7. toukokuuta 2012

Linkki kouluviihtyvyyskyselyyn

Käykääpä vastaamassa kouluviihtyvyyskyselyyn!

Viikko19

Käytiin linturetkellä. Liikunnassa oli jalkapalloa se päättyi 3-3. Näin linturetkellä sinisorsan. Minä tein matikan kokeen.

 

Viikko 18

  • Liikunassa oli jalkapalloa päätty 3-3. Käytiin linturetkellä. Näimme telkkiä, silkkiuikkupariskunnan, sinisorsia, västäräkkejä ja jonkin punarintaisen linnun. Kuulimme myös monia lintujen ääniä.

Ensimäisellä havaintopisteellä näimme telkän toisella havaintopisteellä näimme naurulokin ja kolmannella näemme västäräkin neljännessä nähtiin punatulkku viidennessä nähtiin sinisorsan kuudennessa näimme silkkiuikun.



Lähetetty iPodista

Viikko 18

Meillä oli matikassa pistetyöskentelyä. Meillä oli myös liikuntaa ensimmäisen kerran ulkona. Perjantaina hyvä sää suosi, - meillä oli nimittäin lintubongausretki. Meidän Vikke - liikuntaseikkailu loppui. Me piirsimme luonnokset linnuista. Minulla ja Sonjalla oli kurkipiirros. OMA: minä aloin Melinaa ulkona ja anskua nuokkarilla.

Viikko 18

Olin sairaana perjantaina. Telkkä,Silkki uikku,sinisorsa.

Viikko 18

Perjantaina oli linturetki siellä näemme telkän, naurulokin, västäräkin, silkkiuikun ja punatulkun. Perjantaina oli päiväavaus ja sen jälkeen oli liikuntaa. Oli matikan koe ja piti tehdä puolet koesta. Oli liikunnassa jalkapalloa ja tuli tasapeli. Oli hauskaa.

 

Vko 18

Meillä oli linturetki. Siellä me otetiin kuvia linuista. Vuokko johti meidät harhaan. Liikunnassa meillä oli jalkapalloa kahellapallolla.

Vko 18

Oltiin linturetkellä koko luokan kanssa. Liikunnassa oli futsalia kun liikunta tunti oli lopussa pelattiin kahdella pallolla. Tein matikankokeen koska olin tiistaina sairas en voinut tehdä sitä.

Viikko 18

Linturetkellä oli kivaa.minä scuutasin.liikassa oli kivaa.Näin telkän.Näin silkkiuikun.

Viikko 18

Perjantaina me käytiin linturetkellä kuivasjärvellä. Keskiviikkona me aloitettiin tekemään teknisessä työssä muistikaloja. Päivänavauksessa me laulettiin jumalankämmenellä. Meillä oli neljä vapaapäivää koska maanantaina oli vappu ja tiistaina vapunpäivä, keskiviikkona jatku siis koulu. Vappu oli mukava kun kävin ostamassa minun kaverin kanssa jätskikioskilta jätskit. Linturetkellä minä näin: Lokkeja, Naurulokkeja, Telkkiä, Silkkiuikkuja, Sinisorsan, Västäräkin ja Haahkan. Oli mukava viikko!

Viikko18

Teknisessä me alettiin tekemään muistikalaa. Liikassa oli norsu topsua ja futsalia. Me käytiin lintu retkellä. Me bongattiin solussa lintuja. Me käytiin haaparannassa.

 

Viikko 18

Me käytiin perjantaina aamulla klo 8.00 linturetkellä. Me nähtiin telkkä, sinisorsa, västäräkki, peippo ja silkkiuikku. Maanantaina ja tiistaina ei ollut koulua. Me ollaan tutkittu vesilintuja. Alkoi ulkoliikka.

 

Viikko 18

Perjantaina käytiin lintu retkellä kuivasjärvellä.Päivän avauksessa laulettiin jumalankämmenellä.Tekstiilissä tehtiin äitien päivä lahjat.Meillä oli kolme päivää koulua kun oli vappu.Kuviksessa piirettii jotku linnut se oli tosikiva.Matikassa opeteltiin desimaali lukuja ne oli helppoja.

Viikko 18

Käytiin perjantaina linturetkellä. Nähtiin 2 silkkiuikkua, naurulokkeja, peippoja ja 4 telkkää ja sinisorsia. Kuviksesa harjoiteltiin piirtämään linnut. Oli kolmepäivää koulua koska oli vappu niin ei ollut koulua. Oli lintu pongausta se oli kivaa.

Viikko 18

Meillä oli linturetki kuivasjärvellä.Perjantaina oli iso siivouspäivä koulussa.Opin linnuista vielä enemmän.Viikonloppuna kotona kävin itse kuivasjärvellä katsomassa oliko lintuja.Siellä oli Silkkiuikku joka rakensi pesää. Tässä on kuva linturetkeltä.Se on telkkä.

Viikko 18

Meillä oli linturetki kuivasjärvellä. Piirsimme linnut. Matikassa oli piste työsketelyä. Liikunta rastiin keräys loppui tällä viikolla. Meillä oli ulkoliikuntaa siinä oli palloilua.

Viikko 18

Me saatiin matikan kokeet jotka teimme viimeviikolla.(Minulla oli ihan hyvä tulos)
Meillä oli taas lintujenetsintää solussa.
(Minulla murtui kylkiluu)
Kävin Matias Junttilan synttäreillä hän tulee 4a luokalle ensivuonna.
Liikunnassa meillä oli futsalia sain olla tuomari. Samppa

 

perjantai 4. toukokuuta 2012

Linturetkellä

Tänä aamuna lähdimme linturetkelle, kiikarit kaulassa ja iPodit taskussa. Kiersimme Kuivasjärven rantoja ja näimme ja kuulimme keväisen luonnon ihmeitä. Oli mukava reissu. Näin havainnoistaan kertoo Ake:
Ensimmäisenä nähtiin telkkä. Sitten nähtiin paljon naurulokkeja. Yllättäen näimme västäräkin. Havainto pisteellä4  näimme sinisorsan. Yht'äkkiä näimme silkkiuikun



Lähetetty iPodista