maanantai 16. huhtikuuta 2012

Untitled

Tuli uusi oppilas Kiia. Minä ja Viivi oltiin Kiian kanssa välitunnilla. Tuli myös harjoittelia Kati. Tehtiin kuviksessa kukat silleen että maalattiin paperit ja revittiin ruukut lehdet ja terälehdet. Vuokko meni koulutukseen niin sijaiseksi tuli Sirkku. Torstaina oli enkun koe se oli helppo ja siinä oli ereillä pöydillä eri tehtäviä ja siinä oli vaikea ja helppo sai otta toisen mutta sai myös tehdä molemmat. Minä tein kaikki tehtävät eli helpon ja vaikean. Hanna oli pois niin sijaisena enkussa oli Tiina. Menin perjantaina Viiville yökylään. Oltiin ulkona ja keksittiin uusi leikki, vietiin räystäiden alle vesikupit ja ne täyttyivät vedellä kun räystäistä tuli vettä. Minä vein leikkimökistä tavarat ulos ja kaadoin vettä lattialle ja harjalla pohdistettiin vesi pois.

4 kommenttia:

  1. Tosi mukavaa kuulla näin paljon teidän jutuista varsinkin nyt, kun olen itse ollut pois. Hyvä, kun muistit, ettei joka rivin jälkeen paineta rivinvaihtoa. Hieno bloggaus, Viola!

    VastaaPoista
  2. HAHA tuo räystäsjuttu :) mäkin muistan vielä pikkunaperona viimeksi leikin Sylvin kanssa sitä, mutta eihän se sylvi minnekkään siitä liikkunut.

    VastaaPoista
  3. Hei kuule Sanni, se leikki oli hauskaa! Yks kuppi täytty melkein heti! Me leikittiin sitä meidän pihalla. Tooooosi maaaaahtava teksti!

    VastaaPoista